Rasmus Badstue Lund-Petersen
Sociale medier, markedsføring og it, Ranum Efterskole

Amalie var fra første besøg en YES-person med lyst til at prøve kræfter med hvad der nu måtte komme. Var ikke bange for udfordringer eller mange mennesker. Hun er en menneskemagnet og kender. Hun falder lynhurtigt i hak med vores elever og fanger hurtigt alle relevante detaljer.

Hun sætter en god stemning fra start til slut. Ingen sure træk men kan stadig være ærlig. Meget åben og arbejdsom. Vil gerne have og skabe opgaver samt lære nyt. Hun har en god energi. Amalie er vellidt af samtlige elever og ansatte.

Arbejdsmæssigt har hun været fantastisk til at tage fotos af vores elever ud fra de foruddefinerede regler. ”Fang elever med smil, fællesskab og god energi”. Hun er skarp i Photoshop, illustrator & InDesign og har flair for stort set hele Adobes Creative Suite. Hun sidder ikke fast, men finder nye opgaver, når hun er færdig. Hun har stort kendskab til WordPress og hvordan hjemmesider fungerer og har nemt ved at sætte sider op og lave grafik hertil, som svarer overens vores designmanual.

Amalie er en sand Jedi på alle de største og vigtigste sociale medier. Her har vi haft stor nytte af, at have hende til at administrere vores Facebook og Instagram profil. Hun har også været med til at samle et social media hold blandt eleverne til, at lave kontinuerligt content. Hun har også været undervisningsaktiv med eget hold i Medie. Hvor hun skulle lære elever op i kompositionsteknikker og kameraføring.

Amalie kan dog ved første øjekast, med sin store arbejds- og menneskeiver opfattes lidt overglad. Men det skal og bør man ikke tage fejl af. For på kort sigt vil det vise sig, at hun oprigtigt er glad og klar til at arbejde. Hvis man behandler Amalie ordentligt får man en fantastisk medarbejder som vil kunne tilføre god stemning til kontoret, stor arbejdsressource og mening i mange år frem.

Lars Lynge
Senior Teamleder, LN Eurocom

Amalie har siden hendes første ansættelsesdag grebet opgaverne meget professionelt an og udvist stor forståelse for opgaven. Hun har gennem hele ansættelsesperioden vist et niveau langt over normen og været et sublimt forbillede for hendes kollegaer.

Amalies kompetencer er bl.a. blevet brugt til coaching og oplæring af nye medarbejdere, div. ad Hoc opgaver samt at holde afdelingens humør og performance i top. Sjældent har jeg mødt så hårdtarbejdende og serviceminded medarbejder som Amalie, med den flid hun lægger for dagen, vil jeg aldrig kigge negativt på hendes ansættelse.

Lisbeth Mathiesen
Lektor Multimediedesign, UCN

Amalie udviser i forbindelse med opgaverne stor imødekommenhed mod kommende studerende. Amalies positive energi og sociale sind, kombineret med stor selvstændighed, borger for, at hun fremstår som en fin ambassadør for Multimediedesign og UCN.

I forbindelse med studiestart på multimediedesign meldte Amalie sig under tutorfanerne. Den opgave både fordrer faglig indsigt og – frem for alt – gode sociale kompetencer. Amalie har gennem sit studieforløb udvist en motiveret tilgang både til sine studier og studiemiljøet og medvirket til at skabe en god stemning, både i egen klasse og den klasse, hun var tutor for. Det er kendetegnende for Amalie, at hun har påtaget sig ovennævnte opgaver på frivillig basis.

Ian H. Sørensen
Adm. Direktør, Xafir A/S

Amalie har primært været beskæftiget med rapportsamling, layoutmæssigt idégenereret på, samt tilrettet produktblade i InDesign, testet på Xafirs generelle brugergrænseflade samt foretaget almindelige tests.

Amalie er altid gået kreativt og idéskabende til sin opgaveløsning og har altid på ansvarlig vis løst opgaverne. I Xafir har vi sat pris på Amalies idéer og altid høje humør.

Vi sender derfor vores varmeste anbefalinger med Amalie og alle er velkomne til at tage kontakt til os med yderlige spørgsmål.