Kort fortalt, helt vildt vild med sociale medier, markedsføring, reklame og grafisk design, kreativ, social og godt igang med et liv indenfor den digitale kommunikationsverden.

Jeg hedder Amalie Elizabeth Schmidt, jeg er 23 år gammel og bor i en hyggelig lejlighed i Aalborg med min kæreste, Jonas. Jeg er opvokset i Randers, hvor jeg gik på Randers Realskole i 0.-10. klasse efterfulgt af en studentereksamen i 2013 fra HTX med fokus på kommunikation/it, Engelsk og Mediefag.

Jeg blev uddannet multimediedesigner i 2015 og bachelor i digital konceptudvikling primo 2017, hvor jeg arbejdede med konceptudvikling, markedsføring, sociale medier og design. Det er jeg helt vildt vild med og nyder at finde og fortælle den gode historie. Jeg synes den digitale verden er spændende og underholdende at følge, skabe og være en del af – man kunne kalde mig opflasket gennem de sociale medier, med en smartphone i hånden 😉

Jeg fungerer bedst i et kreativt miljø, hvor jeg kan have store armbevægelser, med fart på – og hvor der også er plads til at synge med radioen engang imellem. Jeg elsker nemlig at synge – og gør det også en hel del i min fritid. Her er jeg kirkesanger i Gudumholm, Gudum og Lillevorde lidt sydøst for Aalborg!

Jeg elsker at samarbejde, være social og netværke. Jeg er enormt god til at huske detaljer, navne og sætter stor pris på sociale relationer. Det er også en af de kompetencer der styrker mit arbejde med sociale medier og målgrupper, hvor jeg er god til at sætte mig ind i målgruppens behov og ønsker, og på den måde udrede den bedste kommunikation og content.